Drømmer du om at forny boligen? Det kan være du bor i et gammelt hus der trænger til at blive renoveret, eller at du blot ønsker at forny og ombygge den nuværende for at huset bedre passer til jeres behov?

Så kan vi hos Tømrerfirmaet Nørgaard & Kristensen ApS hjælpe med at optimere jeres bolig så den kommer til at opfylde de ønsker og behov I har til det nye hjem. 

Ring allerede i dag på telefon 70307045 og lad os tage en snak om dine boligønsker. 

Vi skaber dit drømmehjem 

Renoveringer fås i flere størrelser og med forskellige formål. Det kan være boligen er ved at være godt nedslidt og trænger til en renovering. Det kan også være at familien er blevet udvidet og der skal en ombygning til for at optimere pladsen, eller at man ønsker at energioptimere bygningen. Der kan være flere grunde til at foretage en renovering og dertil flere løsninger til hvordan opgaven kan løses. 

Som din samarbejdspartner står vi klar med professionel rådgivning og inspiration til, hvordan vi bedst muligt får skabt det hjem I drømmer om. Vi sætter utrolig stor vægt på den personlige og transparente dialog, og derfor kan du forvente at dialogen bliver taget med de hænder der skal levere håndværket. 

Vi kan også hjælpe dig med nyt tag og udskiftning af vinduer. Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

6 fordele ved at renovere huset

Renovering af dit hjem kan give en lang række fordele, både økonomisk og praktisk. Her er nogle af de vigtigste fordele en renovering kan bidrage med:

  • Øget komfort og trivsel i hjemmet
  • Bedre udnyttelse af pladsen 
  • Bedre energieffektivitet og lavere omkostninger
  • Højere ejendomsværdi og større salgsværdi
  • Specialdesignet efter din personlige stil og dine behov 
  • Forbedre sikkerheden i hjemmet 

Lad os hjælpe med renoveringen 

Ønsker du at høre mere om muligheder eller at få et godt tilbud på renoveringen? Så kontakt os allerede i dag og lad os tage en snak om dine ønsker. 
Du kan kontakte os på telefon 70307045, mail kontakt@tfnk.dk eller via kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os allerede i dag for et godt tilbud