Ønsker du at få mere plads i boligen? Så kan en tilbygning være en god løsning, der kan give flere kvadratmeter og mere luft i boligen. 
En tilbygning kan laves på mange måder, og er den perfekte måde at udvide køkkenet, få en større stue eller måske udvide med en eller flere værelser. Det kan også være man ønsker bygget en ny garage til bilen, eller noget helt andet - mulighederne er mange. 

Hos Tømrerfirmaet Nørgaard & Kristensen hjælper vi gerne med at bygge din nye tilbygning, der opfylder dine ønsker og passer til boligens stil. Vi er et tømrerfirma i Hjørring nær Frederikshavn og Hirtshals der hjælper private og erhvervskunder rundt omkring i Nordjylland med diverse tømreropgaver - og vi står også klar til at hjælpe dig! 
Vi tilbyder også at stå for projektet som fag- eller totalentreprise.

Er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud på den tilbygning du drømmer om, så kontakt os allerede i dag på telefon 70 30 70 45 og lad os tage en snak. 

4 fordele ved at udvide boligen med en tilbygning

  • Giver flere kvadratmeter 
  • Opnår en mere åben atmosfære
  • Skaber flere muligheder 
  • Er en investering der kan øge ejendomsværdien 

Selvom en tilbygning kan være en dyr omgang, er det en investering der har flere fordele. Udover at øge ejendomsværdien og gøre boligen mere attraktiv for eventuelle købere, vil tilbygningen også kunne give jer en helt ny værdi i hverdagen. 

Lad os hjælpe med at bygge din nye tilbygning

Skal du have bygget en ny tilbygning, så kontakt os allerede i dag og lad os hjælpe dig med en skræddersyet løsning til en god pris.
Som din samarbejdspartner er vi med dig under hele projektet. Med os som tømrerfirma kan du forvente at få en personlig dialog, med den eller de personer der skal udføre arbejdet. 

Ring til os på telefon 70 30 70 45 eller send en besked til kontakt@tfnk.dk eller via kontaktformularen på siden, med dine spørgsmål og tanker om det kommende projekt. 
Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt os for et godt tilbud