Trænger vinduerne i dit hjem eller i din virksomhed til at blive skiftet ud? Tid, vind og vejr sætter sine spor på vinduer. Er de ved at være nedslidte eller utætte, kan det være en god idé, at få dem skiftet ud med nye vinduer. 

Hos Tømrerfirmaet Nørgaard & Kristensen hjælper vi dig gerne med denne opgave. Vi er et professionelt tømrerfirma i Hjørring nær Frederikshavn og Hirtshals, der til dagligt udfører en bred vifte af tømreropgaver heriblandt udskiftning af vinduer og døre for private og erhvervskunder i Nordjylland. 

Ønsker du at få et godt og uforpligtende tilbud på at få udskiftet og monteret nye vinduer, så ring allerede i dag på telefon 70 30 70 45 og lad os tage en snak. 

Montering af vindue

6 fordele ved at udskifte gamle vinduer

  • Holder bedre på temperaturen indendørs
  • Giver et bedre indeklima
  • Øger energieffektiviteten og er mere miljøvenligt 
  • Har lang levetid 
  • Forbedre husets udseende 
  • Kan også øge sikkerheden i hjemmet

Nye vinduer øger energieffektiviteten i dit hjem

Ved at få udskiftet vinduerne og eventuelt døre der er utætte, kan både udseendet og energieffektiviteten optimeres. Nye vinduer kan nemlig hold mere tæt end nedslidte og utætte vinduer kan, og derfor er det en mere miljøvenlig løsning der udover at sørge for mindre CO2 udledning, også kan bidrage med besparelser på varmeregningerne. 

Udover økonomiske besparelser, vil de nye vinduer også kunne bidrage til et forbedret indeklima, og kan i nogle tilfælde også reducere støjniveauet fra udefrakommende lyde. 

Skal vi hjælpe med at skifte dine vinduer?

Ønsker du at høre mere eller er du interesseret i at få et tilbud på at få sat nye vinduer i? Så kontakt os allerede i dag og lad os hjælpe dig!
Du kan fange os på telefon 70 30 70 45 eller ved at sende en besked til vores mail kontakt@tfnk.dk eller via kontaktformularen på siden. 
Vi glæder os til at høre fra dig! 

Kontakt os for en god aftale