Skal du have bygget en ny træterrasse, hvor du kan nyde dine udearealer? Så kan vi hos Tømrerfirmaet Nørgaard & Kristensen hjælpe dig. 

Vi har mange års erfaring inden for tømrerfaget, og ved derfor hvad der kræver at bygge en holdbar og smuk træterrasse.
Vores tømrer har en omfattende viden om forskellige træsorter, og vi benytter kun de bedste materialer og teknikker for at sikre, at din træterrasse er af højeste kvalitet.

Ønsker du at få et tilbud på en ny lækker terrasse? Så kontakt os allerede i dag på telefon 70 30 70 45 og lad os tage en snak.

Vi hjælper både private og erhvervskunder rundt omkring i Hjørring, Frederikshavn, Hirtshals og lokalområder i Nordjylland. 

Ring i dag for et godt tilbud

Dét skal du overveje inden terrassen bygges 

Når man skal have bygget en ny terrasse, er der mange muligheder når der skal vælges design, materiale mm. Inden projektet kan gå i gang, er der nogle overvejelser man kan gøre sig. Nogle af dem kan være:

  • Størrelse: Hvor mange kvadratmeter skal den være?
  • Design: Hvordan skal den se ud? Skal den laves i niveauer, med trapper, som overdækket terrasse eller andet?
  • Materialer: Hvilke trætyper skal den bygges i?
  • Placering: Hvor skal den placeres i haven? Her bør man overveje placeringen ift. vind, sol og plads. 

Vi hjælper gerne med inspiration og professionel rådgivning, hvis du har brug for at få en erfaren fagmand med ind over opgaven. 
Som din samarbejdspartner kan du forvente en personlig service, hvor dialogen bliver taget med de personer der skal bygge din nye terrasse. 

Ny træterrasse

Ny træterrasse

Fordele ved at få en træterrasse

  • Perfekt opholdssted udendørs når vejret tillader det
  • Skaber et hyggeligt og behageligt udendørs område
  • Tilføjer værdi til dit hjem
  • Nem at vedligeholde og rengøre
  • Kan tilpasses forskellige størrelser og designs

En af fordelene ved at få en træterrasse i din have, er den nye værdi opholdsstedet kan skabe. En terrasse er nemlig det oplagte samlingspunkt i haven, hvor både hverdagen og særlige begivenheder kan nydes med venner og familie. 

Ring i dag for at få et godt tilbud på en ny lækker træterrasse 

Drømmer du om at få en træterrasse der passer til dit hus og din stil? Så kontakt os allerede i dag, og lad os tage en snak om de ønsker du har. I samråd med dig, finder vi den bedste løsning, som du kan få glæde af i mange år.

Kontakt os allerede i dag på telefon 70 30 70 45, mail kontakt@tfnk.dk eller via kontaktformularen på siden, for at høre mere eller for at få et uforpligtende tilbud på opgaven. 

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Kontakt os og hør mere